Beste mensen en leden,

CENTURION SPORTS IS OPEN!

Onze website is online: https://centurionsports.nl
Angelogym.nl is vanaf nu alleen nog voor kickboksnieuws.

INSCHRIJVEN IS DAN OOK WEER MOGELIJK!
Prijzen en inschrijven: https://centurionsports.nl/prijzen-inschrijven/#inschrijven

HOE WERKT HET?

  • Tot en met 17 jaar mag er normaal binnen getraind worden. Dat betekent dat de jeugdlessen, ballet en yoga voor kids weer naar binnen gaan volgens het nieuwe rooster.
  • Vanaf 17 jaar alleen individueel met max 30 man. Dat betekent dat we zaktrainingen kunnen aanbieden waarbij ieder apart traint op een zak.
  • De gevorderde-, spar- en technieken-lessen zullen ter plekke worden beoordeeld aan de hand van het weer of het binnen of buiten gedaan wordt. Bij vies weer individueel op de zak, bij mooi weer technieken en sparren buiten.
  • Buiten mag iedereen, ook de 27+ groep weer alles doen. Dat betekent dat we technieken en sparren buiten kunnen doen. binnen kan men dan op de zak.

OPENINGSTIJDEN:

maandag  09:00 – 12:00 en 16:00 – 21:30
dinsdag     09:00 – 12:00 en 16:00 – 21:30
woensdag  09:00 – 12:00 en 16:00 – 21:30
donderdag 09:00 – 12:00 en 16:00 – 21:30
vrijdag        09:00 – 12:00 en 16:00 – 21:30
zaterdag    10:00 – 16:00

BESTAANDE LEDEN:

Veel leden vragen ons of het oude abonnement nog geldt. Centurion is een nieuw bedrijf met nieuwe contractvormen en abonnementen.

We bieden echter de keuze aan onze trouwe leden die ons gesteund hebben tijdens de Corona om het oude abonnement te behouden!
Dit zal wel onder de volgende voorwaarden zijn:
De trainingen waar je een abonnement voor had in de oude gym, gelden nu ook:
Dat betekent: had je destijds bepaalde avonden een kickboksles/MMA,  dan blijft het zo staan met hetzelfde aantal kickboks/MMA lessen op dezelfde avonden. De overige groepslessen/tijden/sauna en fitness zijn dan niet mogelijk. Dus geen fitness, sauna, ochtend- en weekendtraining etc…
Wil je toch van andere faciliteiten gebruik maken, kun je het abonnement om laten zetten naar het nieuwe ZONDER de €35,- inschrijfgeld.

TIJDELIJK INSCHRIJFFORMULIER:
De mensen die zich de afgelopen maanden in hebben geschreven met ons tijdelijk formulier, kunnen zich vanaf nu inschrijven via onze website. Kom je er niet uit, dan helpen we jou graag in de sportschool.

COMPENSATIE:

Bedankt allemaal, we waarderen het doorbetalen tijdens de Corona maanden.

Voor de mensen die doorbetaald hebben tijdens de Corona en de compensatie willen, gaan wij individueel een gesprek aan. Hoe we dit oplossen met het nieuwe abonnement.
Neem contact met ons op en we maken een afspraak in de sportschool.
Veel leden hebben ons geappt/gebeld dat ze echt geen compensatie willen, dank voor dit zeer mooie gebaar.

FITNESS en andere lessen:
In de nieuwe sportschool is er een sauna, een COMPLETE fitness-zaal maar er zijn ook andere groepslessen zoals Kleuter-kick, yoga, powerdance, Muay Thai, ballet en worstelen mogelijk. Verder zijn er mogelijkheden om in de ochtend en op zaterdag te trainen. Deze opties zijn alleen mogelijk met een nieuw abonnement!

PROEFLESSEN:

Proeflessen zijn mogelijk door betaling van €8, bij inschrijving op dezelfde dag is de proefles GRATIS.

ABONNEMENTSVORMEN:

We bieden 1x, 2x per week en onbeperkt aan. Je kunt dan kiezen tussen alle opties. Men kan bijvoorbeeld met een 2x per week abonnement 1x fitness en 1x zaktraining doen.
Met het ALL-IN abonnement kun je elke dag, alle lessen/sauna meedoen. (met uitzondering van specifieke lessen zoals weerbaarheid, Yoga-Dewi en agressie regulatie)

Voor meer info: App op 0618884506

 

APP ONS-->
PROEFLES?
Hoi, heeft u belang bij een proefles bij Centurion of kunnen we ergens anders mee helpen?